Super User

Super User

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 07:28

Βεβαιώσεις φοίτησης μέσω gov.gr

Βεβαίωση φοίτησης μαθητή/τριας σε σχολείο

Μπορείτε να εκδώσετε τη βεβαίωση φοίτησης σε σχολείο της πρωτοβάθμιας ή της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μέσω της πλατφόρμας gov.gr. Η βεβαίωση μπορεί να εκθοθεί είτε για το ανήλικο παιδί σας είτε για εσάς εφόσον είστε ενεργός μαθητής/τρια.

Θα χρειαστείτε τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet.

Η βεβαίωση διαθέτει τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του gov.gr και μπορείτε είτε να την αποστείλετε ηλεκτρονικά, είτε να την εκτυπώσετε και να την καταθέσετε σε έντυπη μορφή. Στην έντυπη μορφή της δεν χρειάζεται επικύρωση και επιβεβαιώνεται με την εφαρμογή εγκυρότητας εγγράφων του gov.gr.  

Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 09:21

Προκήρυξη Πυροσβεστικής 2024-2025

Δείτε την προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή φοιτητών/τριών στη σχολή αξιωματικών και σπουδαστών/στριών στη σχολή πυροσβεστών της πυροσβεστικής ακαδημίας με το σύστημα των εξετάσεων σε πανελλαδικό επίπεδο για το ακαδημαικό έτος 2024-2025

Δείτε το πρακτικό αξιολόγησης των προσφορών των ταξιδιωτικών πρακτορείων για την εκδρομή της Ά τάξης του σχολείου μας εδώ. 

Σας γνωρίζουμε ότι αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας: www.hellenicpolice.gr η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων κατά το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων του ΥΠΑΙΘΑ. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενημερωθούν από το διαδίκτυο σχετικά με τα δικαιολογητικά και τις ημερομηνίες υποβολής τους. Οι υποψήφιοι/ες υποχρεούνται να υποβάλουν αυτοπροσώπως στo Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι την ώρα 15.00 της 25-02-2024. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα και στις κατά τόπους Διευθύνσεις Αστυνομίας. Διευκρινίζεται ότι, όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για τις Αστυνομικές Σχολές, πρέπει υποχρεωτικά να ακολουθήσουν τις διαδικασίες της προκήρυξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ανεξάρτητα αν είχαν ή όχι δηλώσει προτίμηση για τις Αστυνομικές Σχολές με την Αίτηση - Δήλωση, την οποία είχαν καταθέσει στο Λύκειο τους.

Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 08:45

Βαθμολογίες Α' Τετραμήνου

Αγαπητοί γονείς / κηδεμόνες ,
Σας γνωστοποιούμε ότι η επίδοση της βαθμολογίας και η ενημέρωσή σας για την πρόοδο των μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9/2/2024 και ώρα 12:00 στο χώρο του σχολείου.

Πληροφορίες για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων σχετικά με την προκήρυξη διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών για τις Στρατιωτικές Σχολές και του Λιμενικού Σώματος για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025.

 

Προκήρυξη για τις Στρατιωτικές σχολές

Προκήρυξη για το Λιμενικό Σώμα

Λίγα λόγια για τη συγγραφική προσπάθεια των μαθητών της Β τάξης.

Η κατασκευή, το τριαντάφυλλο, το έφτιαξε η Φωτεινή Κυριακού στο μάθημα ειδικότητας  "δημιουργική απασχόληση".
Ο γραφικός χαρακτήρας του τίτλου ανήκει στον Λέσι Αλεξάντερ. Ο γραφικός του χαρακτήρας σε μεγαλύτερο κείμενο φαίνεται καλύτερα, είναι πολύ ιδιαίτερος.
Η σύνθεση και οι φωτογραφίες του εξωφύλλου και το οπισθόφυλλου ανήκουν στην Αθανασίου Βασιλική και τον Γιώργο Νασιόπουλο.

Διαβάστε το ηλεκτρονικό βιβλίο τα 11 ροδοπέταλα

 

Υπεύθυνες καθηγήτριες

Γκόρα Ελένη

Ελένη Δουζένη

Μαρία Μαλαματάρη

Βικτώρια Σακελλάρη

Μπορείτε να δείτε τις διατάξεις που αφορούν τη δικαιολόγηση απουσιών λόγω εποχικής γρίπης και covid19 στα παρακάτω αρχεία.

Covid19

Εποχική γρίπη

 

Αγαπητή μας μαθήτρια,

Μαργαρίτα Ζωγράφου

Η Διεύθυνση και o Σύλλογος Διδασκόντων του 1 Ημερήσιου ΕΠΑ.Λ. Γρεβενών επιθυμούμε να σε συγχαρούμε για την πρόκρισή σου στη Χειμερινή Ολυμπιάδα Νέων της Ν. Κορέας. Είμαστε όλες και όλοι πολύ περήφανες και περήφανοι για την τόσο σημαντική σου επιτυχία. Σου ευχόμαστε να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι με πείσμα, τόλμη και αποφασιστικότητα. Στον δρόμο που διάλεξες ποτέ μην ξεχνάς την πίστη στον εαυτό σου. Είναι σημαντικό να έχεις πάντα οδηγό την αγάπη, τις οδηγίες και την εμπειρία για το άθλημά σου.

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Η σκέψη μας θα είναι μαζί σου!

Δείτε τη σύμβαση της εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ Λυκείου στο Ναύπλιο